Global & Co

A English & Co oferim serveis globals i intentem anar una mica més enllà del que van les escoles convencionals de reforç. Som concients de la importancia que ha adquirit la llengua anglesa dins de la societat contemporànea i per això, procurem oferir un ampli ventall de serveis extres a particulars, escoles i empreses.

Comptem amb servei assessorament a l’estranger (Anglaterra, Irlanda, frança, Itàlia i Alemanya) fora de l’àmbit familiar de l’alumne. Comptem amb 25 anys d’experència en aquestes experiències internacionals.

A les empreses


“Els negocis no esperen que tu aprenguis l’idioma”

 1. Classes privades a dins de la teva empresa
 2. Revisió de documents: cartes, emails, documents…
 3. Consultoria lingüísitica: pàgines webs, catàlegs, cartes corporatives, material de relacions públiques, estudis de mercat…
 4. Traduccions
 5. Speaker Presentation

A particulars


 1. Colònies lingüístiques a Catalunya per a nens de 6 a 12 anys.
 2. Cursos d’idiomes a l’estranger per a joves a partir de 13 anys, adults i professionals. Organitzem l’estada segons el perfil de cada alumne i organitzem tota l’estada: el curs, l’allotjament… i seleccionem els millors centres educatius estrangers en funció del destí i el pressupost de cada alumne.
 3. Aprendre un idioma a casa del professor (a partir de 13 anys).

A les escoles i AMPAs


 1. Classes d’ Anglès, Alemany o Francès extra-escolar en horari de menjador o a la sortida de l’escola, per alumnes des de P-3 fins a 4t. ESO, amb la possibilitat de presentació als exàmens oficials.
 2. Tallers monogràfics en Anglès, per alumnes de segon cicle de primària i ESO en horari de menjador o a la sortida de l’ escola. 
 3. Casals de Nadal, Setmana Santa, Estiu. Aquests casals estan pensants per fer-los íntegrament en Anglès i/o altres idiomes com poden ser el Francès o l’Alemany. Les activitats en aquests casals són lúdiques, però no ens oblidem que són també una excel·lent oportunitat perquè els alumnes aprenguin el vocabulari específic d’aquests esdeveniments.
 4. Teatre en Anglès, representacions escèniques amb actors professionals natius de petit i gran format que fem arribar a les escoles.